Toolbar

 

POZIV

Za sudjelovanje u večernjem  programu

OD 29.SRPNJA DO 4. KOLOVOZA NA TRGU REPUBLIKE HRVATSKE U ŠIBENIKU

 

I OVOG LJETA  PLESAČI, PLESNI ANSAMBLI,  VODITELJI  PLESNIH STUDIJA  I KOREOGRAFI   PREDSTAVIT ĆE  SVOJA UMJETNIČKA OSTVARENJA  NA NAJLJEPŠEM TRGU NA SVIJETU, TRGU REPUBLIKE HRVATSKE, ISPRED ŠIBENSKE KATEDRALE SV. JAKOVA  JEDINSTVENOG  SPOMENIKA SAKRALNOG GRADITELJSTVA, UVRŠTENOG  U UNESCO-V POPIS SVJETSKE BAŠTINE.

VEĆ TREĆU GODINU ZA REDOM,  NA ŠIBENSKI PLESNI FESTIVAL,   PRIJAVLJUJE SE SVE VEĆI BROJ  DOMAĆIH I INOZEMNIH PLESAČA I PLESNIH ANSAMBALA. PROŠLE GODINE, TIJEKOM TRAJANJA 2. ŠIBENSKOG FESTIVALA, ŠIBENIK JE UGOSTIO OKO 200 PLESAČA IZ HRVATSKE I SUSJEDNIH  ZEMALJA. RAZLOG VELIKOM ODAZIVU PLESAČA ZASIGURNO JE ORIGINALNOST KONCEPTA FESTIVALA, A TO JE SPOJ DVA PROJEKTA, JUTARNJE PLESNE ŠKOLE, U ORGANIZACIJI  PLESNOG ANSAMBLA KELKOPE IZ  ZAGREBA I VEČERNJEG SCENSKOG PROGRAMA U ORGANIZACIJI DOMAĆINA, PLESNE UDRUGE SJENE IZ ŠIBENIKA.

ŠIBENSKI PLESNI FESTIVAL JEDINI JE U OVOM DIJELU EUROPE KOJI U SVOM SADRŽAJU NUDI VRHUNSKU PLESNU EDUKACIJU ZA MLADE PLESAČE, POD VODSTVOM RENOMIRANIH PLESNIH PEDAGOGA, CJELODNEVNO DRUŽENJE, ZABAVU I ODMOR. NA KRAJU DANA, NA TRGU ISPRED KATEDRALE, PRED MNOŠTVOM OKUPLJENIH MLADIH PLESAČA ODVIJA SE PLESNO-SCENSKI PROGRAM KOJIM SE PREDSTAVLJAJU PLESAČI I PLESNI ANSAMBLI IZ HRVATSKE I INOZEMSTVA.

OVA MANIFESTACIJA  REALIZIRANA JE  UZ POTPORU  TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ŠIBENIKA I GRADA ŠIBENIKA.

MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE DA SE, PRILIKOM PRIJAVE NA FESTIVAL PRIDRŽAVAJU UPUTE O KRAJNJEM ROKU SLANJA MATERIJALA - 31. SVIBNJA 2103. GODINE. NAKON ISTEKA TOG ROKA NOVE SE PRIJAVE NEĆE RAZMATRATI.

NAKON ŠTO POVJERENSTVO FESTIVALA IZVRŠI ODABIR IZVOĐAČA VEČERNJEG PROGRAMA I SASTAVI PROGRAM VEČERNJIH NASTUPA ZA 3. ŠIBENSKI PLESNI FESTIVAL, OBVEZUJE SE O ISTOM OBAVIJESTITI SVE PRIJAVLJENE ANSAMBLE I PLESAČE.

GOSTI VEČERNJEG PROGRAMA, BIT ĆE SMJEŠTENI U STUDENTSKOM CENTRU GRADA ŠIBENIKA. ZA GOSTE IZ GRADOVA UDALJENIH VIŠE OD 300 KM OD GRADA DOMAĆINA FESTIVALA, BIT ĆE OSIGURANO JEDNO NOĆENJE NA RAČUN ORGANIZATORA.

DETALJNIJE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA BROJ TELEFONA 0918936193.

      

DOĐITE U ŠIBENIK OD 29. SRPNJA  DO 4. KOLOVOZA I BUDITE DIO OVOG JEDINSTVENOG  KULTURNOG  DOGAĐAJA!

 

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

ORGANIZATOR

 

POZIVNICA U .pdf FORMATU